Stiri Celebrități Totul despre Theo Zeciu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie
Totul despre Theo Zeciu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Totul despre Theo Zeciu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Theo Zeciu s-a născut pe data de 25 Septembrie 1998, în București, România. Este zodia balanță și este unul dintre cei mai în vogă creatori de conținut pe Youtube din România.

Educație

A absolvit Colegiul Național Matei Basarab din Capitală, după care s-a înscris la Academie de Studii Economice din București. Acest lucru l-a ajutat să își managerieze activitatea în mediul online.

Carieră

Și-a început cariera în anul 2019, mai exact pe data de 4 Decembrie, în momentul în care a început să posteze videoclipuri paranormale. Primul său clip postat a fost CEA MAI CREEPY ÎNTÂMPLARE A MEA*paranormal*. În momentul de față, acesta a devenit o personalitate media și se face remarcat prin vlogurile distractive pe care le postează despre viața sa de zi cu zi. A reușit să adune peste 1.28 milioane de urmăritori pe Youtube, dar și aproximativ 600000 de urmăritori pe Instagram. A reușit sa adune peste 1 milion de vizulizări cu o singură postare, videoclipul viral fiind denumit _POVEȘTI DE GROAZĂ CU IUBITELE LA CASA CU STAFII DIN BRĂILA_. Vorbitor de limba engleză și italiană, Theo spune că celebritatea nu l-a schimbat. Acesta susține că are trei frați, Mihai Hanek, Cosmin și Bogdan Puiu.

Viața sentimentală

Și-a început frumoasa poveste de dragoste în anul 2019, în momentul în care și-a lansat și canalul de Youtube. Cristina Cesima este cea care i-a furat inima Youtuber-ului român, iar povestea lor de dragoste continuă și în prezent.

Avere

Theo Zeciu a fost extrem de transparent legat de banii pe care îi produce din Youtube. Într-un vlog pe care acesta l-a postat, a oferit detalii complete despre toți banii pe care acesta îi produce. Contul său de Youtube a fost creat în anul 2012, pe 2 Iulie, axat pe divertisment. În momentul de față, acesta are 1.28 milioane de urmăritori și peste 80 de milioane de vizualizări.

Deci, acesta produce în media aproximativ 12 000 de dolari pe lună, echivalentul a aproximativ 58 000 lei pe lună. Se mândrește cu faptul că banii pe care el reușește să îi producă lunar, sunt echivalentul a 39-40 de salarii minime pe economie în România. Pe lângă canalul său de Youtube, Theo își rotunjește lunar veniturile prin canalul său de Instagram, acolo unde este urmărit de 600000 de internauți. Acesta deține de asemenea și o afacere online The Power of Smile, această afacere având ca activitate principală comercializarea hainelor. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 37 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7