Stiri Celebrități Totul despre Theo Rose: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Theo Rose: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Theo Rose: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Theodora Maria Diaconu, cunoscută sub numele de scenă Theo Rose, este una dintre cele mai cunoscute si îndrăgite artiste din România. Pe lângă talentul muzical de care a dat dovadă încă din copilărie, și-a demonstrat calitățile și în actorie, rolul acesteia în serialul „Clanul” fiind foarte apreciat de către fanii artistei.

Copilăria lui Theo Rose

S-a născut în 8 august 1997, la Ploiești, într-o familie modestă. Părinții au învățat-o încă de mică să aprecieze lucrurile mici în viață și să nu ceară niciodată nimic. Artista vorbește cu drag despre copilăria frumoasă de care a avut parte în satul Izvoare alături de cei doi frați, în ciuda situației financiare dificile în care se afla familia sa.

Studii

În urma absolvirii Liceului de Arte Dinu Lipatti, artista decide să participe la mai multe concursuri muzicale. Se înscrie la Facultatea de Actorie, însă în ziua examenului aceasta întârzie din cauza traficului făcând imposibilă participarea sa la examen. Nu renunță și se înscrie la Universitatea Spiru Haret, secția actorie, însă secția se desființează și se vede nevoită să aleagă secția de muzică. Obține diploma după multă muncă, însă declară că nu îi este de folos.

Viața artistică a lui Theo Rose

Pasionată încă de mică de muzică, își face debutul pe scena muzicală la vârsta de 4 ani, participând la numeroase festivaluri folclorice. Sub îndrumarea domnului Valeriu Lazarov, începe să cânte muzică ușoară la vârsta de 11 ani, lansând primul său album 5 ani mai târziu. Proiectul Theo Rose începe în 2013, având un mare succes la cel mai important eveniment muzical din România, Romanian Top Hit Music Awards. Au urmat apoi numeroase colaborări de-a lungul anilor cu artiști consacrați precum: Nico, Edward Sanda, Taxi, Elena Gheorghe, Mira și mulții alții. În anul 2014 își face debutul în televiziune alături de Dan Bordeianu ca și co-prezentatoare în emisiunea KidSing, emisiune difuzată pe canalul de televiziune Kanal D.

Se face remarcată în urma participării la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune care devine o rampă de lansare pentru artistă. Theo Rose reușește să câștige publicul și aprecierea celor din jur prin vocea sa. De-a lungul anilor, artista a abordat mai multe stiluri muzicale cum ar fi: muzica populară, manele, pop și taraf. În ciuda faptului că unele voci au pus-o la zid, Theo preferă să nu asculte gurile rele și continuă să facă ceea ce îi place și ceea ce îi aduce împlinire financiară.

Viața sentimentală Are o relație lungă cu nepotul lui Nea’ Mărin, însă aceasta decide să o țină în anonimat, departe de ochii presei. La scurt timp de la despărțire, Theo îl întâlnește pe regizorul și scenaristul Anghel Damian alături de care întemeiază o familie după doar un an de relație, artista declarând că și-a întâlnit iubirea vieții. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Sasha Iona, acesta fiind creștinat de curând. …

Ziare247 - Alexandra StanciuIn urma cu 31 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7