Stiri Celebrități Totul despre Roxana Dobre: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Roxana Dobre: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Roxana Dobre: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Biografie: Roxana Dobre, este tânăra în vârstă de 25 de ani, care a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze cunoscutului interpret de manele, Florin Salam, care și-a pierdut prima soție în urma unei boli necruțătoare.

În urmă cu un an, frumoasa tânără și-a schimbat numele, trecând de la Roxana Dobre la Roxana Stoian, preluând numele soțului după căsătorie. Cei doi, formează un cuplu de peste 8 ani de zile, având o familie frumoasă și solidă, din care mai fac parte cei doin copii din prima căsătorie a lui Florin Salam, Betty și Dani, dar și cei trei copii pe care aceasta i-a dăruit interpretului de manele.

Roxana și fiica lui Salam, Betty, au o relație de prietenă specială, construită însă de Roxana cu atenție, deoarece aceasta nu și-a dorit să intre în viața copiilor rămași orfani de mamă. Actuala soție a lui Florin Salam este precum soțul ei, o femeie credincioasă, aceasta fiind văzută adesea la biserică în timp ce se ruga. Imaginile surprinse cu ea, atestă faptul că soțul ei pune un preț foarte mare pe credință.

Cei doi s-au căsătorit la Mamaia, într-un peisaj de poveste, având ceremonia pe plajă, urmând ca petrecerea să aibă loc la un club de fițe, acolo tinerii proaspet căsătoriți s-au petrecut alături de invitați până a doua zi la amiaz. Roxana este casnică, jobul ei principal fiind acela de a avea griă de copii, însă de fiecare dată când părăsește casa, nu ezită să afișeze opulența, fiind tot timpul îmbrăcată doar cu branduri de lux.

Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în urma unui interviu, Roxana Dobre a declarat că nu ar fi deranjată în cazul în care soțul ei ar decide să petreacă o noapte cu o altă domnișoară. Aspectul foarte important de care soțul ei trebuie să țină cont, este acela de a nu se afla sau auzi. În schimb nu ar accepta niciodată ca interpretul să își facă o amantă, declarând faptul ca nu ar rămâne în relație nici dacă ar avea 10 copii la momentul respectiv cu acesta.

Roxana este o femeie foarte încrezătoare în forțele proprii, știe ce poate oferi ca femeie și nu ar accepta să fie niciodată pe locul doi doar pentru a avea o familie.

A declarat recent că și-a făcut o nouă intervenție estetică la față pe contul său de Instagram, acolo ude este urmărită de aproximativ 70 000 de persoane. …

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 32 zile
  Alte stiri din Celebrități

  Comentarii

  Conecteaza-te pe Ziare 24/7
  Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.
  Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
  Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
  Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7