Stiri Celebrități Totul despre Nicole Cherry: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Nicole Cherry: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Nicole Cherry: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Nicoleta Janina Ghinea, cunoscută publicului larg sub numele de Nicole Cherry, s-a născut la data de 5 decembrie 1998, în București, România și este cântăreață română de muzică reggae și pop de etnie romă. Tânăra artistă are 1.55m înălțime și cântărește 48 de kg. Mai are o soră, pe nume Carlla Ghinea.

Nicole susține că încă de mică și-a dorit să ajungă în lumea muzicală, însă nu a fost luată în seamă de părinți. La vârsta de 9 ani, aceștia au realizat talentul acesteia, tânăra admițând faptul că a trebuit să muncească foarte mult de-a lungul timpului pentru a-și clădi o carieră solidă în lumea muzicală.

Carieră

S-a făcut remarcată pentru prima dată la vârsta de 14 ani, datorită single-ului Memories, melodie lansată în anul 2013. Single-ul a propulsat-o pe ecranul TV, fiind invitată la diferite emisiuni. Un an mai târziu, aceasta reușește să cucerească premiul Zu Music Awards la categoria Best Breakthrough Artist. De-a lungul timpului, Nicole Cherry a reușit să lanseze adevărate hit-uri, printre care se regăsesc și melodiile Alo, alo, No Te Sale, Uneori, Doctore sau Florile tale.

De asemenea a avut colaborări sonore alături de artiști de renume din România, precum și din străinătate, printre care se regăsesc Connect-R, Mohombi, Joey Montana, Jenn Morel sa Nane.

Viața sentimentală

Artista Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa. Aceasta a devenit mămică la finalul anului 2021, iar în acest an, a decis să își unească destinele alături de bărbatul care i-a oferit cel mai frumos cadou din lume – pe fetița lor Anastasia. Soțul cântăreței este un mic afacerist, acesta având un magazin GSM din care câștigă bani destul de frumoși, dacă luăm în considerare faptul că acesta o răsfață cu vacanțe exotice și cadouri scumpe.

Avere

Nicole este foarte atentă la imaginea pe care o afișează, fiind nevoită să investească sume importante de bani în ținute sau accesorii de calitate. Aceasta își câștigă banii de una singură de la vârsta de 14 ani. A ales această carieră și investește constant sume importante în ținute. Artista își câștigă veniturile din concerte, având un tarif de 2000 de EURO. De asemenea își rotunjește veniturile din canalul său de Youtube, acolo unde este urmărită de aproape 250 000 de abonați, dar și din Instagram, unde este foarte activă și are peste 2.2 milioane de urmăritori. …

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 32 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7