Stiri Celebrități Totul despre Gina Pistol : vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Gina Pistol : vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Gina Pistol : vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Gina Pistol este un fost fotomodel și actualmente vedetă de televiziune în România. S-a făcut remarcată prin participarea la diferite emisiuni transmise de PRO TV și pentru rolul de prezentator al emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Copilărie

Georgeta Pistol s-a născut la data de 9 decembrie 1980(42 de ani), în Roșiorii de Vede, județul Teleorman, România. Părinții acesteia au divorțat pe când ea avea doar 6 ani. Mai are un frate mai mic, pe nume Paul. A terminat Școala de Arte și Meserii din orașul natal după care s-a văzut nevoită să se angajeze ca și vânzătoare, mai întâi în Roșiorii de Vede, după care la București.

Carieră

Fotomodel

S-a făcut remarcată pentru prima oară în anul 2000, când a decis să pozeze nud în revista pentru bărbați Playboy. Până în anul 2006 aceasta a mai apărut în alte două pictoriale similare ale revistei. Trei ani mai târziu, Gina este declarată cea mai sexy femeie din România de către revista FHM. În anul 2010, frumoasa blondă apare pe coperta revistei. După o pauză de mai bine de zece ani, Gina decide să pozeze din nou goală, astfel că în anul 2017, pozează pentru Touch Magazine.

Televiziune

Își face debutul în televiziune în anul 2005, alături de Catrinel Sandu, prezentând emisiunea de pe Național TV. În anul 2006 primește primul rol într-un film, debutând în drama regizată de Ioan Cărmăzan, Margo. În anul 2007 schimbă postul de televiziune și devine prezentatoare alături de Bogdan Talașman, a emisiunii Campionatul Suporterilor, emisiune difuzată de Prima TV. În 2008, este una dintre celebritățile invitate la emisiunea Dansez pentru tine, reușind să obțină locul patru alături de partenerul ei, Vladimir Palamarciuc. De-a lungul anilor, Gina a mai participat la diferite emisiuni, cum ar fi Masterchef pentru celebrități, Ferma Vedetelor, Sunt celebru, scoate-mă de aici! sau Aventură cu 4 stele, transmisă de Antena 1. Începând cu anul 2016, Gina Pistol a devenit prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite, iar din anul 2018, prezentatoarea emisiunii Asia Express. În anul 2021, după 8 sezoane petrecute la Chefi la Cuțite si trei sezoane de Asia Express, Gina este înlocuită de către Irina Fodor pe perioada concediului de materniante.

Viață personală

Gina Pistol a fost una dintre vedetele care au ținut cap de afiș în presa mondenă. S-a făcut remarcată prin relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de afaceri, Codin Maticiuc, Nicole Saikaly și Alin Cocoș, precum și cu fotbaliștii Ciprian Marica și Mihai Răduț. Din anul 2017, aceasta formează un cuplu cu Smiley. S-au căsătorit în anul 2023 și au împreună o fetiță pe nume Josephine Ana Maria.

Avere

Deși soțul ei este milionar, Gina a decis să își continue cariera în televiziune. De-a lungul carierei, aceasta a încasat peste 135000 EUR din emisiunea Chefi la Cuțite și 15000 EUR pentru fiecare sezon de Asia Express. Pe lânga asta, vedeta are 1.4 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, încasând aproximativ 5000 EUR pe lună. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 30 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7