Stiri Celebrități Totul despre Georgiana Lobonț: vârstă,înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Georgiana Lobonț: vârstă,înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Georgiana Lobonț: vârstă,înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Georgiana Maria Lobonț s-a născut pe data de 9 aprilie 1994(vârstă 29 de ani) în Gherla, județul Cluj,Româna și activează ca artistă și vloggeriță, fiind una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

S-a născut într-o familie care iubește muzica populară, probabil că de acolo a moștenit și pasiunea pentru muzică. Artista a început să cânte la vârsta de 4 ani atunci când a urcat pentru prima dată pe o scenă în cadrul concursului ”Tip Top Mini Top”, unde a reușit să obțină locul 2. A absolvit școala populară de arte de la Cluj, la secția de canto-popular, după care a fost 12 ani colaboratoare la Ansamblul “Traditii” din Cluj Napoca.

Carieră

Lansarea sa cu adevărat a fost în anul 2005 pe scena Tezaurului Folcloric. A fost mugur de tezaur. Primul său album de muzică populară l-a lansat în anul 2010 și se intitulează “Mi-o spus frunza fagului”!, alături de Taraful Ardealul. În anul 2016, frumoasa artistă a reușit să absolvească Faculatea de Drept din Cluj. În noiembrie 2017 a reușit să lanseze cel de-al doilea album al său, “Vin nuntașii după mine”, melodia care a reușit să îi aducă cel mai mare succes alături de “Bârgăuanul” și “Jupâneasa”! Artista a reușit să se facă remarcată de curând, deși și-a început cariera muzicală de mică, participând la diferite concursuri și spectacole de muzică.

Familie

Cântăreața de muzică populară susține faptul că este o femeie împlinită. S-a căsătorit în anul 2016 cu Rareș Ciciovan și are alături de acesta doi copii – un fiu în vârstă de 4 ani pe nume Eduard Nicholas și p fetiță, Irina Maria. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care artista era doar clasa a IX-a, iar soțul acesteia clasa a XII-a. Nu se întâlniseră niciodată deși artista locuia de o viață în Gherla. Au apărut diferite zvonuri că cei doi urmează să divorțeze, însă iubita interpretă de muzică populară și petrecere a ținut să dezmintă zvonurile, anunțând că este însărcinată pentru a treia oară pe contul său de Instagram.

Avere

Georgiana Lobonț a reușit de-a lungul anilor să clădească alături de soțul ei un adevărat imperiu. Pe lângă familia frumoasă pe care o au, aceștia dețin și afaceri de succes. Împreună administrează în momentul de față cinci companii, aceastea raportând cifre de afaceri de 300 000 lei și profituri mari.

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 38 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7