Stiri Celebrități Totul despre Daniela Crudu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Daniela Crudu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Daniela Crudu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Daniela Crudu s-a născut pe data de 14 Iunie 1989 în București, fiind cunoscută sub numele de Cruduța. Aceasta a fost asistentă TV și model Playboy. A ajuns cunoscută în România datorită rolului de vecină avut în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, emisiune difuzată de Antena 1.

Viața și Cariera

Cruduța a absolvit Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din București. În tinerețe, a lucrat ca animatoare în diferite cluburi din țară și străinătate, reușind performanța de a fi una dintre cele mai dorite și bine plătite animatoare din București.

În anul 2012, Daniela a reușit să absolvească Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret din București. S-a făcut remarcată pentru prima oară prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny deținut de Andrei Valentin Prisecaru, unde a reușit să câștige Cel mai sexy fotomodel din România.

A reușit să își crească popularitatea în anul 2009, prin apariția în revista Playboy, reușind să obțină contracte importante de sponsorizare. Daniela a ajuns să prezinte lenjerie intimă pentru cunoscute brand-uri. Pe o perioadă de trei ani a avut rolul de vecină la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, difuzat de Antena 1, însă a ajuns să fie concediată în urma unui scandal avut cu Leo de la Strehaia. Motivul susținut de cei care se ocupau de matinal, a fost că imaginea Cruduței nu mai era în concordanță cu cerințele matinalului.

În același an, a devenit asistenta lui Capatos, în cadrul emisiunii Un show păcătos, difuzat de același post de televiziune. Doi ani mai târziu s-a văzut nevoită să părăsească emisiunea din cauza crizelor de gelozie pe care i le făcea iubitul ei de la acea vreme, Mihai Costea. S-a reîntors în televiziune ca asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis, iar apoi la Xtra Night Show. În anul 2015, a fost burlăcița, în cadrul emisiunii cu același nume. Acesta l-a ales pe Valentin Gene, însă relația lor a durat doar câteva luni. De-a lungul timpului, a mai participat la emisiuni precum Vaporul Iubirii, Poftiți pe la noi, Splash! Vedete la apă și Asia Express.

Viața sentimentală După extrem de multe suișuri și coborâșuri din punct de vedere sentimental, se pare că Daniela Crudu și-a găsit liniștea. De curând a devenit mămică, dând naștere unei fetițe la data de 1 Mai a acestui an, pe nume Daiana. Bărbatul care îi este alături este unul simplu, care a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Avere

Artista o duce bine inclusiv pe plan financiar. A fost asistentă ani la rândul în diferite emisiuni care i-au adus un venit consistent. În prezent, aceasta a decis să faca Onlyfans, platformă din care produce lunar sume impresionante. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 32 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7