Stiri Celebrități Totul despre Crina Abrudan: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie
Totul despre Crina Abrudan: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie

Totul despre Crina Abrudan: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Crina Abrudan este o celebră prezentatoare de știri sportive din România. S-a născut la data de 17 Ianuarie 1978(vârstă 45 de ani) în Oradea și este una dintre absolventele Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din Oradea. Marele său vis a fost să devină actriță, însă după ce nu a reușit să intre la Facultatea de Teatru, a decis să se angajeze la Radio Transilvania, astfel devenind jurnalistă.

Carieră

În anul 2000, în urma unui interviu, a reușit să se angajeze ca reporter la Antena 1. Mult timp a fost nevoită să facă muncă de teren, după care a fost promovată ca prezentatoare de știri. După ce a petrecut o perioadă la pupitrul știrilor din Oradea, aceasta a fost invitată să lucreze la sediul central al Antenei 1 din București. După multe discuții, s-a văzut nevoită să plece departe de familie și de prieteni, aceasta declarând într-un interviu că va simți lipsa familiei.

Ajunsă la București, a avut funcția de reporter în redacția de evenimente sub conducerea lui Adelin Petrișor. Aceasta transmitea de la fața locului diferite evenimente neprevăzute, cum ar fi incediile sau inundațiile. După o perioada a reușit să facă pasul cel mare, devenind astfel prezentatoare a știrilor sportive din cadrul postului de televiziune Antena 1. După o carieră de 15 ani în televiziune, Crina a decis să se retragă și să intre în lumea afacerilor. Aceasta a decis să își deschidă un loc de joacă pentru copii, numindu-l după cățelusa sa, Lana. Marea deschidere a avut loc în anul 2017, locația fiind numită Lana’s Playground.

Crina Abrudan are un fizic de invidiat la cei 45 de ani ai săi. A declarat că nu ține o dietă anume pentru a reuși să se mențină în formă. Merge constant la sport și ține o dietă echilibrată, însă un mare merit îl are și gena tatălui ei. De curând aceasta a participat la emisiunea Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, declarând că dupa 15 ani televiziune și 4 ani de Radio, dorește să fie implicată într-o competiție sportivă.

Aceasta a fost cooptată în echipa Faimoșilor, emisiunea fiind filmată și desfășurată în Republica Dominicană.

Viață sentimentală

Crina Abrudan trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de fostul fotbalist Gabriel Popescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2008 într-un restaurant, urmând ca nunta să aibă loc în anul 2017. Deși au fost la un pas de divorț acum câțiva ani, motivul fiind faptul că îndrăgita prezentatoare nu se simțea pregătită pentru a avea un copil, în timp ce el își dorea foarte mult, se pare că într-un final, lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar cei doi formează un cuplu solid. …

Ziare247 - Elena IgnatIn urma cu 37 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7