Stiri Celebrități Cleopatra Stratan: Când "Ghita" Devine Mai Mult Decât o Melodie - Povestea Dragostei și Muzicii
Cleopatra Stratan: Când "Ghita" Devine Mai Mult Decât o Melodie - Povestea Dragostei și Muzicii

Cleopatra Stratan: Când "Ghita" Devine Mai Mult Decât o Melodie - Povestea Dragostei și Muzicii

Copilăria și Debutul Muzical: Născută pe 6 octombrie 2002, la Chișinău, în Republica Moldova, Cleopatra Stratan a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei, Pavel Stratan, o figură proeminentă în industria muzicală românească. La vârsta de doar trei ani, vocea ei a fost auzită pentru prima dată în piesa „Mama”, inclusă pe al treilea album al lui Pavel Stratan. Aceasta a fost începutul unei călătorii muzicale remarcabile.

Ascensiunea Rapidă pe Scena Muzicală

În 15 iulie 2006, Cleopatra Stratan a lansat primul ei single, „Ghita”, care a marcat debutul său oficial în lumea muzicii. La doar trei ani, pe 20 august, a impresionat publicul cu primul ei album intitulat „La vârsta de 3 ani”. Aceasta nu a fost doar o lansare obișnuită; Stratan a susținut și primul ei concert live, care s-a bucurat de un succes incredibil, fiind sold-out. Albumul a rămas în fruntea topului pieselor românești timp de șase săptămâni consecutive, primind Discul de Platină și Discul de Diamant.

Realizări Uimitoare și Intrarea în Cartea Recordurilor

Succesul ei neașteptat a adus-o în atenția Cartea Recordurilor, unde a stabilit nu mai puțin de șase recorduri impresionante. Printre acestea se numără titlurile de „Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes” și „Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros”.

Continuarea Carierei și Performanțe Ulterioare

După succesul fulminant, Cleopatra Stratan a continuat să lanseze piese și videoclipuri captivante. În anul 2008, și-a surprins fanii cu lansarea propriei păpuși și a adus pe piață un nou album intitulat „La vârsta de 5 ani”. Anul 2009 a adus recunoașterea internațională, fiind inclusă în topul copiilor minune de către site-ul oddee.com, ocupând onorabilul loc 4. După o scurtă pauză, în toamna anului 2017, Cleopatra Stratan și-a făcut din nou simțită prezența în lumea muzicală cu piesa „Mami”, în colaborare cu fratele ei Cezar. În vara anului 2018, a continuat să impresioneze fanii cu lansarea unui nou single, „Te las cu inima”.

Surprize peste surprize

Viața Cleopatrei Stratan a fost marcată de momente care au uimit fanii și nu numai. Una dintre cele mai recente surprize a fost căsătoria sa la vârsta de 19 ani. Cu doar doi ani în urmă, Cleopatra Stratan a celebrat nunta cu Edward Sanda, un alt artist cunoscut. Cu toate că și-a păstrat numele de scenă, Cleopatra a ales să rămână Stratan, în timp ce soțul ei, apropiat ca vârstă, nu a fost atât de atașat de aceste tradiții. Aceasta este o alegere surprinzătoare, mai ales având în vedere statutul ei actual, acum și mai mult, ca soție. Deși multe personalități din industria divertismentului se implică în afaceri, Cleopatra a ales să-și câștige banii din muzică și din contractele de imagine pe care le are, demonstrându-și dedicarea față de artă și cariera sa muzicală.

- Nume la naștere: Stratan Cleopatra - Data nașterii: 6 Octombrie 2002 - Locul nașterii: Chişinău, Republica Moldova - Relație: Căsătorită cu Edward Sanda - Greutate: 60 - Înălțime: 1,80 m

Cleopatra Stratan rămâne o figură emblematică în industria muzicală, demonstrând că talentul și pasiunea nu au vârstă. Cu o carieră muzicală impresionantă încă din copilărie și cu numeroase realizări remarcabile, aceasta continuă să inspire și să uimească publicul din întreaga lume. Cu siguranță, vom vedea încă multe de la această tânără și talentată artistă în viitorul muzical. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 40 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7