Stiri Celebrități Totul despre Cătălin Scărlătescu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Cătălin Scărlătescu: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Cătălin Scărlătescu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Chef Cătălin Scărlătescu s-a născut la data de 20 iulie 1972, în orașul Constanța. Înălțime: 1.75m Greutate: 115 kg Acesta a fost atras încă de mic de arta culinară, fiind inspirat de către bunica acestuia pe care o urmărea cu drag în timp ce gătea diferite specialități culinare.

Carieră

S-a decis că dorește să urmeze arta gătitului la frageda vârstă de 16 ani, în timp ce lucra ca și curier la Hotelul Flamingo din stațiunea Eforie Sud. Drumul a fost unul anevoios, fiind nevoit să facă mai întâi munca de jos, cum ar fi curățenia, manipularea mărfii sau curățatul legumelor. După doar trei ani, la vârsta de 20 de ani decide să plece ca și stewart pe vas de croazieră, acest lucru oferindu-i posibilitatea de a vizita peste 50 de țări. Renunță la acest loc de muncă și pleacă în Germania, unde lucrează pentru restaurante de top. O dată întors în România, se angajează bucătar la restaurantul Angels după care decide să schimbe domeniul și se angajează ca și Executive Manager la Museum în Cotroceni. Lucrează după o perioadă îndelungată la Howard Johnson. În anul 2004 decide să se asocieze cu renumitul bucătar italian Claudio Moras, înființând împreună Casa Emanuel SRL din București prin care administrau Il Gambero Rosso. Continuă activitatea de antreprenor prin diferite afaceri: „Burger și Scoici” și serviciul de livrări „Casolet”. Se face cunoscut publicului autohton în urma apariției pe micile ecrane, fiind unul dintre jurații emisiunii „Masterchef” de la PRO TV. După câteva sezoane decide să aleagă concurența și se mută la Antena 1, alături de Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea, acolo unde ia naștere emisiunea „Chefi la cuțite”. Deși în presă s-a speculat că ar avea un salariu de 2000 – 3000 euro, realitatea se pare că este cu totul alta, îndrăgitul bucătar ajungând să câștige în jur de 10000 euro pe lună. De curând decide să părăsească emisiunea alături de colegii săi, invocând oboseala cauzată de zilele lungi de filmare. Nu reușește să stea departe de platourile de filmare și decide să înființeze un proiect personal care va fi difuzat în scurt timp pe micile ecrane, „Grătar de Călător”.

Viață sentimentală

Ajuns la 51 de ani, acesta susține că își dorește să își întemeieze o familie. A fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, însă aventura lui s-a încheiat acum ceva timp. Chef Cătălin Scărlătescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Doina Teodoru, cea care i-a fost alături în emisiunea „America Express”.

Avere

Fiind implicat în multe proiecte de succes, Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să adune o avere frumoasă. Acesta participă la multe evenimente private, fiind renumerat pe măsură. …

Ziare247 - Popa StanIn urma cu 42 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7