Stiri Celebrități Totul despre Bogdan IBM: vârstă,înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Bogdan IBM: vârstă,înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Bogdan IBM: vârstă,înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Iordache Bogdan Marius, cunoscut publicului larg sub numele de Bogdan IBMFamily, s-a născut în Mărășești, județul Vrancea, la data de 18 iunie 1982 fiind creator de conținut pe Youtube. În vârstă de 32 ani, zodia Gemeni, acesta și-a creat canalul de Youtube în anul 2012, însă a început să posteze regulat doar din anul 2016.

Carieră

Înainte de a cunoaște faima, acesta a lucrat ca hairstylist la salonul „Coafor Focșani Beauty Pink”. Pe contul său de Youtube, numit Bogdan IBMFamily, a reușit să adune nici mai mult nici mai puțin de 1.9 milioane de abonați. S-a făcut remarcat prin videoclipul postat în urmă cu 8 ani, numit „The best pompadour haircut men’s – Marco Reus”, videoclip care a reușit să adune peste 4.4 milioane de vizualizări. De asemenea, pe pagina sa de Instagram are în momentul de față peste 460.000 urmăritori.

De-a lungul timpului, acesta a avut invitați de renume pe canalul său de Youtube printre care se regăsesc și Florentin Hriscu, Catherine Paiz, Austin McBroom, Cyrus Dobre și Prettyboyfredo. Recent, acesta a reușit, în cadrul unei gale, să obțină autograful celebrului fotbalist Ronaldinho pe tricoul Braziliei, tricou pe care l-a înrămat. Poza cu tricoul Braziliei semnat de către Ronaldinho a făcut senzație pe contul său de Instagram, adunând peste 750 de comentarii și zeci de mii de aprecieri.

Celebrul youtube-er a postat de-a lungul timpului peste 800 videoclipuri, reușind să adune peste 500 milioane de vizualizări. Faimosul vlogger a realizat un videoclip care a devenit viral alături de starul echipei naționale de fotbal a României, Denis Alibec, videoclip în care cei doi l-au imitat pe celebrul fotbalist Ronaldinho.

Viață sentimentală

Duce o viață sentimentală perfectă, după ce în vara anului 2022, mai exact în august, s-a logodit cu Andreea Gorgan. La doar un an distanță, acesta și-a unit destinele cu frumoasa domnișoară. Cei doi afișează imaginea unui cuplu perfect pe conturile lor de socializare, primind zeci de mii de aprecieri la fiecare postare realizată.

Avere

Bogdan IBMFamily are zile de bătrânețe asigurate, reușind deja să strângă o avere considerabilă. Datorită numărului său foarte mare de abonați pe Youtube, Bogdan IBMFamily câștigă aproximativ 7000 de euro pe lună. El reușește să își rotunjească veniturile și datorită paginii sale de Instagram, având un număr foarte mare de urmăritori. Se zvonește că ar avea o avere netă de 550 000 de euro. …

Ziare247 - Mihai RIn urma cu 28 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7