Stiri Celebrități Totul despre Bogdan de la Ploiești: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Bogdan de la Ploiești: vârstă,   înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Bogdan de la Ploiești: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Pe numele său adevărat Aldea Bogdan Marian și cunoscut sub numele de scenă Bogdan de la Ploiești, artistul manelist se face repede cunoscut în lumea muzicală prin manele pe care le cântă, acesta fiind unul dintre maneliștii momentului.

Se naște pe data de 25 mai 1996(vârsta 27 ani), în Ploiești, România. Artistul are o înălțime de 1.74m și cântărește aproximativ 80kg.

Nu toată lumea știe că înainte să se apuce de muzică, BDLP a făcut fotbal de performanță câștigând trofee alături de Echipa Națională a României de Juniori. Acesta susține că nu are nici un regret, deoarece produce o mulțime de bani din evenimentele la care este invitat. Bogdan de la Ploiești nu se poate mândri totuși cu un lucru, fiind prins drogat la volan în vara anului 2019. Acesta a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității pe o perioadă de 30 de zile și de asemenea i-a fost întocmit dosar penal, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere. Acesta a fost depistat pozitiv cu marijuana și cocaină în timp ce se afla pe Bulevardul Mamaia din Constanța la volanul unui bolid Porsche.

Carieră

Îndrăgitul artist susține că este singurul manelist care nu este de etnie romă. De curând BDLP și-a început cariera și în cinematografie, jucând un rol în filmul „Romina, VTM”. Pelicula a avut un real succes, fanii artistului fiind încântați de prestația acestuia. Melodia care l-a propulsat pe Bogdan de la Ploiești în topurile din România a strâns peste 100 milioane de vizualizări, această melodie fiind realizată în colaborare cu Theo Rose. Acesta a avut colaborări cu nume importante din industria muzicală, precum Florin Salam. De asemenea, acesta a participat și la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D în urma căreia artistul a dobândit o mulțime de fani.

Viață sentimentală

Puțină lume știe că Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit, însă în presă au apărut actele de divorț. Acesta a fost căsătorit o scurtă perioadă de timp cu o tânără pe nume Alexandru Aurelia Larisa. A pierdut un pariu și s-a văzut nevoit să se căsătorească cu prietena lui din copilărie. În momentul de față acesta are o relație cu dansatoarea Cristina Pucean, relație care pare să se fi stabilizat după multe despărțiri și împăcări.

Avere De mic copil, artistul nu a fost ușă de biserică fiind nevoit să fure flori și să le vândă oamenilor din cauza copilărie modeste de care a avut parte. După ani de muncă, acesta a reușit să strângă o avere considerabilă. Zvonurile spun că pentru a-l avea pe artist la eveniment trebuie să scoți din buzunar 5000 EUR pentru un spectacol de două ore. …

Ziare247 - Mihai CostelIn urma cu 29 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7