Stiri Celebrități Totul Despre Anna Lesko - Varsta, Greutate, Cariera, Familie, CV
Totul Despre Anna Lesko - Varsta, Greutate, Cariera, Familie, CV

Totul Despre Anna Lesko - Varsta, Greutate, Cariera, Familie, CV

Anna Lesko, născută pe 10 ianuarie 1979 la Chișinău, Republica Moldova, este o personalitate complexă cu origini ruso-ucrainene și o carieră muzicală remarcabilă în România. Talentul său muzical a fost influențat de tatăl său, un inginer pasionat de muzică, care a studiat chitara și acordeonul. Copilăria ei a fost marcată de o problemă la coloana vertebrală, ceea ce a dus-o spre dansul de performanță, o pasiune care a devenit esențială în viața sa.

Depasind barielere

La vârsta de 17 ani, Anna Lesko a luat o decizie curajoasă de a se stabili în România, unde a intrat la facultatea de Drept din București, reușind în ciuda dificultăților de a se adapta limbii române să-și finalizeze studiile cu succes. Despre această perioadă, ea mărturisește: "Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine."

Debutul în muzică

În cariera sa muzicală, Anna Lesko a debutat în 2000 la Festivalul de la Mamaia cu piesa "Cu tine eu". Despre această experiență, spune: "Mă îmbrăcase Răzvan Ciobanu, mi-a făcut o ținută foarte frumoasă, un roz pudrat. Am apărut foarte sexy din prima." Succesul a continuat cu albumul său de debut, "Flăcări", care a inclus hitul "Ard în flăcări". A urmat o serie de colaborări și lansari de succes, cum ar fi "Inseparabili" și "Jocul seducției", "Balalaika".

Activități în viață personală

În paralel cu muzica, Anna Lesko a descoperit pasiunea pentru pictură, lucrările sale fiind expuse în Muzeul Național de Artă al României. Despre arta sa, afirmă: "Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea." În viața personală, Lesko a avut relații notabile, inclusiv cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, Marian Ionescu de la Direcţia 5, Liviu Moreanu, Codin Maticiuc şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Despre experiențele sale, afirmă: "Nu cred în mariaj. Mă ancorez în prezent și merg înainte. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă."

Pasiunea pentru modă

Lesko se remarcă prin creațiile vestimentare prezentate în interpretările sale live. Aceste articole vestimentare reușesc să îmbine cu eleganță elemente din portul popular rusesc, captivând privirile admiratorilor săi. Îmbrăcămintea pe care Lesko o poartă pe scenă și în emisiunile de televiziune este o expresie a creativității sale, fiind realizată cu măiestrie de către artista însăși, cu sprijinul talentaților designeri profesioniști, Andreea și Matei Corvin. Fiecare piesă este atent lucrată și finalizată cu grijă în atelierul celor doi experți.

Într-un interviu din mai 2007, Lesko a dezvăluit că pentru ea, vestimentația este o formă de artă și expresie plastică. Ea privește fiecare articol vestimentar ca pe un tablou în care culorile și materialele se combină armonios. De-a lungul timpului, stilul său vestimentar a evoluat, iar Lesko recunoaște că trecerea anilor i-a influențat alegerile vestimentare. Cu toate acestea, artista afirmă că nu simte nevoia să se inspire din moda vedetelor internaționale. Ea este mândră de aspectul său și este mulțumită de felul în care stilul său personal se reflectă în creațiile sale vestimentare.

Date Biografice Anna Lesko: înălțime, greutate

Nume complet: Lesko Anna Data naşterii: 10 ianuarie 1979 Locul naşterii: Chişinău Greutate: 52 kg Înălţime: 1,68 m

Astăzi, Anna Lesko este o mamă devotată a unui băiețel numit Adam, educându-l cu disciplină și dragoste. Cu o carieră muzicală strălucitoare și o pasiune pentru artă, Anna Lesko rămâne o figură emblematică în industria muzicală românească, inspirând prin autenticitatea și talentul său remarcabil. …

Ziare247 - Mihai ErnestIn urma cu 41 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7