Stiri Celebrități Totul despre Ana Beregoi: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie
Totul despre Ana Beregoi: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Totul despre Ana Beregoi: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie

Ana Beregoi s-a născut pe data de 22 Decembrie 2006(vârstă 16 ani) în Orhei, Moldova. Este zodia Capricorn și este una dintre cele mai în vogă Youtouberițe la momentul actual.

Carieră

Tânărul moldoveancă este considerată un star pe Youtube, aceasta postând videoclipuri pe canalul ei despre diferite stiluri de viață și tot felul de jucării. Prima sa postare a fost realizată în vara anului 2015, mai exact în August. Din acel moment și până în ziua de astăzi, tânăra artistă a avut un impact major în rândul tinerilor.

În momentul de față a adunat peste 625 000 de urmăritori pe canalul ei de Youtube. Din punctul de vedere al rețelelor de socializare, se face remarcată și prin contul de Instagram, unde a reușit sa adune 697 000 de urmăritori. S-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin părul ei multicolor și împletiturile realizate cu ajutorul părului ei lung.

Ana Beregoi colaborează în momentul de față cu Mixton Music, o companie europeană care se ocupă de managementul tinerelor talente. În ultima perioadă, tânăra moldoveancă a avut diferite apariții la TV, alături de sora sa mai mare, Iuliana. Acestea au fost invitate la emisiunea difuzată de Antena 1, Neața cu Răzvan și Dani. Cele două moldovence au cântat melodia Tiki Toko în premieră. A urmat participarea la Next Star, emisiune difuzată de asemenea de Antena 1, acolo unde artista a făcut balet pe hoverboard, primind aprecierea juraților pentru prestația sa.

Familie

Prima sa postare legată de familie datează din anul 2018, atunci când tânăra artistă a postat o poză alături de mama acesteia pe contul său de Instagram. De asemenea, mai are o soră, pe nume Iuliana, aceasta fiind și ea Youtuberiță și cântăreață. Sora acesteia este cu doi ani mai mare, fiind născută pe data de 13 Iulie, 2004. Iuliana s-a făcut remarcată la scară largă prin vlogurile pe care le creează, documentându-și viața de zi cu zi. Ana Beregoi se pare că și-a urmat sora în lumea Youtube-ului, Iuliana având în momentul de față peste 1 milion de urmăritori pe canalul său de Youtube pe care și l-a creat în 17 Iunie, 2014.

Avere

Tânăra artistă susține că nu s-a apucat de Youtube din dorința de a face bani, ci pasiunea. La o vârstă extrem de fragedă, aceasta a decis sa aibe grijă de banii pe care îi produce și a decis să investească o parte din bani în afaceri alături de sora sa, Iuliana. Se pare că cele două au luat decizia corectă, acestea bucurându-se de un profit frumușel. …

Ziare247 - Elena IrimiaIn urma cu 31 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7