Stiri Celebrități Totul despre Monica Bîrlădeanu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație
Totul despre Monica Bîrlădeanu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Totul despre Monica Bîrlădeanu: vârstă, înălțime, greutate, avere, familie și ocupație

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, fiind cunoscută atât pentru rolurile din cinematografie, cât și pentru prezentările de modă la care a luat parte de-a lungul anilor.

Născută la Iași în 12 decembrie 1978 (44 ani), s-a făcut remarcată atât în România cât și în străinătate prin show-urile de televiziune pe care le-a prezentat. Ajunsă pe marile ecrane din străinătate, se face cunoscută sub numele de Monica Dean.

Monica Bîrlădeanu Cariera

Deși marea ei dorință a fost să lucreze în televiziune, aceasta a cochetat de-a lungul timpului și cu medicina, avocatura și actoria. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Drept din Iași. În timpul facultății, a lucrat ca și model, astfel ajungând să participe în diferite campanii publicitare. Aceasta a fost rampa de lansare în televiziune, lucru care i-a adus satisfacție și succes pe plan internațional.

Punctul ei forte a fost înălțimea (1.74m) și frumusețea în domeniile în care a activat.

- În anul 2002 a câștigat titlul de cea mai frumoasă vedetă din România, premiu oferit de revista Beau Monde, în timp ce revista TV Mania a desemnat-o cea mai atrăgătoare vedetă. - În anul 2003 și-a început aventura în televiziune, realizând o emisiune alături de Dan Tudor. - În anul 2008 a decis să plece peste hotare. Ajunsă la Los Angeles, a urmat cursurile unei școli de televiziune și actorie, culminând cu începutul carierei sale în industria filmului.

S-a făcut remarcată prin următoarele filme: „Moartea domnului Lăzărescu”, „Lost”, „Despre oameni și melci”, „Francesca” și „Maternity Blues”. Cea mai recentă peliculă în care s-a făcut remarcată este comedia românească „Faci sau taci”, film regizat de către Iura Luncașu.

În ciuda faptului că acum are o viață de poveste, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. La doar 16 ani s-a văzut nevoită să își găsească un loc de muncă, datorită greutăților financiare cu care se confrunta familia acesteia. În copilărie a jucat două roluri importante în sânul familiei: partener de nebunii pentru fratele mai mare și mamă pentru fratele mai mic. În urma despărțirii de Bobby Păunescu din anul 2013, Monica a ales să își țină privată viața amoroasă. Se pare totuși că la un deceniu distanță, aceasta a reușit să regăsească fericirea în brațele lui Valeriu Gheorghiță, de profesie medic militar.

Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste, criticile nu au întârziat să apară, zvonindu-se că partenerul ei de viață ar fi un om însurat. Cu toate acestea, Monica Bîrlădeanu a ținut să precizeze că Valeriu Gheorghiță este un bărbat divorțat care are dreptul să își refacă viața alături de altcineva.

Cu toate că a fost considerată în presă o femeie materialistă, Monica a ținut să demonstreze contrariul de-a lungul anilor, medicul Valeriu Gheorghiță reușind să o cucerească fără vacanțe extravagante sau mașini luxoase. Conform declarației de avere depuse, aceasta are un salariu de 17000 lei în calitate de manager la Agrippa Ionescu, 4500 lei ca profesor la UMF Carol Davila și alți 1000 lei din consultanță medicală. Marea dorință a Monicăi este ca în următoarea perioadă să devină mamă, lucru care ar completa o carieră superbă. …

Ziare247 - Andreea SIn urma cu 37 zile
Alte stiri din Celebrități

Comentarii

Conecteaza-te pe Ziare 24/7
Pentru mai multe stiri personalizate nevoilor tale.

Alte stiri din Celebrități

Vezi mai mult
Despre noiContacteaza-neTermeni de conduitaCookiesPolitica de confidentialitatePolitica GDPRDeclarația privind sclavia modernăEgalitate de șanse, diversitate și incluziuneCodul de eticăCariere
Instagram Facebook TikTok Twitter Pinterest
Unele drepturi rezervate 2023 - Ziare 24/7